parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : شکر 1 لیوان ، آب 3 قاشق غذاخوری، جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه : همه مواد را مخلوط کرده و بدون اینکه قاشق داخل آن بزنیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا رنگ آن طلایی شود . بعد شروع به همزدن می کنیم تا رنگ طلایی یا قهوه ای روشن پیدا کند حرارت را خاموش کرده می گذاریم کمی خنک شود . پشت قابلمه ای را چرب کرده و با قاشق از مایه برداشته دایره شکل می چرخانیم و مواد را دور تا دور قابلمه می ریزیم تا حالت مشبک پیدا کند و تمام سطح و اطراف قابلمه به این صورت در آید و می گذاریم تا خنک شود . بعد آرام با حرکت دست آنرا جدا کرده مورد استفاده قرار می دهیم .برای راحتی کار می توانید کاغذ آلومینیومی نازکی را روی ظرف دلخواه بپیچید . لبه های کاغذ را داخل ظرف کنید و مایه کارامل را روی فویل چرب شده بصورت مشبک بریزید. بعد از خنک شدن لبه های کاغذ را از داخل ظرف بیرون آورده و کاسه را به آرامی بیرون آورید و آرام کاغذ آلومینیوم را از سبد کارامل جدا سازید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده