رفتن به مطلب

سبد پلمبیر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

شکر 1 لیوان ، آب 3 قاشق غذاخوری، جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

همه مواد را مخلوط کرده و بدون اینکه قاشق داخل آن بزنیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا رنگ آن طلایی شود . بعد شروع به همزدن می کنیم تا رنگ طلایی یا قهوه ای روشن پیدا کند حرارت را خاموش کرده می گذاریم کمی خنک شود . پشت قابلمه ای را چرب کرده و با قاشق از مایه برداشته دایره شکل می چرخانیم و مواد را دور تا دور قابلمه می ریزیم تا حالت مشبک پیدا کند و تمام سطح و اطراف قابلمه به این صورت در آید و می گذاریم تا خنک شود . بعد آرام با حرکت دست آنرا جدا کرده مورد استفاده قرار می دهیم .برای راحتی کار می توانید کاغذ آلومینیومی نازکی را روی ظرف دلخواه بپیچید . لبه های کاغذ را داخل ظرف کنید و مایه کارامل را روی فویل چرب شده بصورت مشبک بریزید. بعد از خنک شدن لبه های کاغذ را از داخل ظرف بیرون آورده و کاسه را به آرامی بیرون آورید و آرام کاغذ آلومینیوم را از سبد کارامل جدا سازید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...