رفتن به مطلب

سس شکلات


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

کاکائو 3 قاشق سوپخوری ، کره 50 گرم ، پودر قند 1 و 4/1 پیمانه

وانیل 4/1 قاشق چایخوری ، آب جوش 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

کره و کاکائو را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا کره آب شودو کاملاً مخلوط شود بعد آنرا از روی حرارت برداشته پودر قند و وانیل را اضافه نمایید و بهم بزنید . در این مرحله مایه خیلی غلیظ است . به تدریج آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید . وقتی آب جوش تمام شد و مایه کاملاً هم زده شد مایه بدست آمده بصورت یک سس کاملاً شفاف و صاف در می آید که قابلیت ریختن روی کیک و بستنی را دارد . آنرا بلافاصله استفاده کنید . اگر این سس سرد شد و سفت شد آن را به طریقه بن ماری مجدداً شل کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...