parikoochooloo 10,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : کاکائو 3 قاشق سوپخوری ، کره 50 گرم ، پودر قند 1 و 4/1 پیمانه وانیل 4/1 قاشق چایخوری ، آب جوش 4 قاشق سوپخوری طرز تهیه : کره و کاکائو را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا کره آب شودو کاملاً مخلوط شود بعد آنرا از روی حرارت برداشته پودر قند و وانیل را اضافه نمایید و بهم بزنید . در این مرحله مایه خیلی غلیظ است . به تدریج آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید . وقتی آب جوش تمام شد و مایه کاملاً هم زده شد مایه بدست آمده بصورت یک سس کاملاً شفاف و صاف در می آید که قابلیت ریختن روی کیک و بستنی را دارد . آنرا بلافاصله استفاده کنید . اگر این سس سرد شد و سفت شد آن را به طریقه بن ماری مجدداً شل کنید نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .