parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : کاکائو 3 قاشق سوپخوری ، کره 50 گرم ، پودر قند 1 و 4/1 پیمانه وانیل 4/1 قاشق چایخوری ، آب جوش 4 قاشق سوپخوری طرز تهیه : کره و کاکائو را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا کره آب شودو کاملاً مخلوط شود بعد آنرا از روی حرارت برداشته پودر قند و وانیل را اضافه نمایید و بهم بزنید . در این مرحله مایه خیلی غلیظ است . به تدریج آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید . وقتی آب جوش تمام شد و مایه کاملاً هم زده شد مایه بدست آمده بصورت یک سس کاملاً شفاف و صاف در می آید که قابلیت ریختن روی کیک و بستنی را دارد . آنرا بلافاصله استفاده کنید . اگر این سس سرد شد و سفت شد آن را به طریقه بن ماری مجدداً شل کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده