رفتن به مطلب

سمنت میوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای میوه جات :

پرتقال 2عدد، انگور قرمز بی دانه 175 گرم، شاه توت 125 گرم

برای ژله :

آب 150میلی گرم، شکر 100 گرم، ژلاتین 6 ورق، لیمو 1 عدد

عرق بهار نارنج 500میلی گرم ، برای سس تزیینی (سس پرتقال و نعناع)

نشاسته ذرت 10 گرم، پرتقال 4 عدد، نعناع تازه 1 دسته کوچک، شکر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه میوه :

بالا و پایین پرتقال را پوست گرفته سپس تمام آنرا پوست می گیریم بطوری که هیچ پوستی روی بدنه آن نباشدسپس با کارد پره ها را از پوست وسط جدا می نماییم و پره های بدون پوست را در ظرفی می ریزیم . دانه های انگور را از چوب جدا کرده می شوییم و روی پرتقالها می ریزیم وهم شاه توت را گرفته به مواد بالا اضافه می نماییم . اگر توت فرنگی داریم نصف می نماییم و تمام میوه جات را مخلوط می کنیم . ورقه های ژلاتین را خیس کرده سپس فشرده روی آن 60 گرم آب گرم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت که حل شود سپس 90 میلی گرم بقیه آب را در ظرفی ریخته شکر را به آن اضافه نموده روی حرارت قرار می دهیم تا شکرآّب شود سپس ژلاتین گرم را به شیره گرم اضافه می نماییم و مخلوط می کنیم سپس عرق بهار نارنج را با آبلیمو مخلوط کرده و داخل مایه قبلی می ریزیم سپس داخل قالب کیک انگلیسی از این مایه به عمق 25/1 سانتی متر ریخته در یخچال قرار می دهیم که خودش رابگیرد . در حدود 30 دقیقه بقیه مایه ژلاتین را در هوای اطاق نگه می داریم که نبندد سپس میوه جات را با دست برداشته که آب نداشته باشد روی مایه بسته شده در قالب میریزیم و صاف می نماییم و بقیه مایه را روی آن می ریزیم . در آنرا بسته برای مدت 6ساعت در یخچال قرار می دهیم که کاملاً ببندد . در این زمان سس را آماده می نماییم . نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته آب 4 پرتقال را گرفته از صافی رد کرده که باید در حدود 375 میلی گرم آب پرتقال باشد سپس آب پرتقال را به نشاسته ذرت اضافه نموده 2 شاخه نعناع در آن می اندازیم و می گذاریم روی حرارت تا زمانیکه خواست جوش بیاید خاموش نموده می گذاریم یک دقیقه بماند سپس نعناع را خارج نموده دوباره روی حرارت قرارداده و با همزن بالونی مرتباً هم می زنیم تا اینکه سس غلیظ شود و می گذاریم خنک شودسپس بقیه نعناع را ریز خرد کرده سپس داخل سس می ریزیم . در این لحظه قالب ژله ای راچند لحظه در ظرف آب گرم زده بعداً پشت آنرا خشک نموده روی تخته بر می گردانیم سپس ظرف را روی آن قرار داده در ظرف بر می گردانیم و آنرا به برشهای نازک می ریزیم داخل بشقابهای کوچک برای سرو . سس ریخته و یک برگ از این ژله را داخل سس قرار داده بابرگ نعناع تزیین می نماییم .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...