parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : ژلاتین 5 ورق ، پودرقند 3 قاشق غذاخوری پر، توت فرنگی تمیز شده خرد شده 0.5 کیلو گرم شکر 0.5لیوان، وانیل 3/1 قاشق چایخوری، تخم مرغ 6 عدد، خامه 300 گرم طرز تهیه : زرده تخم مرغ و سفیده را جدا کرده و زرده را با شکر و وانیل باهمزن زده تا کاملاً سفت و غلیظ شود کنار می گذاریم . سفیده را با پودر قند زده تاسفت شود . خامه را هم جدا زده تا فرم بگیرد . ورقه ژلاتین نرم شده را در یک استکان آب جوش حل کرده به مایه می افزاییم و آرام با قاشق چوبی مخلوط کرده توت فرنگی های آماده را هم اضافه و پس از مخلوط کردن بامایع در ظرف دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم . پس از سه ساعت سوفله بسته و آماده مصرف است . سطح آنرا با خامه وتوت فرنگی تزیین می کنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده