رفتن به مطلب

سوفله شکلات


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

ژلاتین 6 ورق، پودرقند 3 قاشق غذاخوری، پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری، شکر 0.5 لیوان

خامه 300گرم، تخم مرغ 6 عدد، وانیل 3/1 قاشق چایخوری، آب جوش 0.5 استکان

طرز تهیه :

ورق ژلاتین را پس از نرم کردن در 0.5 لیوان آب جوش حل کرده و پودر کاکائو را در 0.5 استکان آب جوش حل کرده , زرده و سفیده را جدا کرده و وانیل و زرده را با شکر خوب زده تا سفت و غلیظ شود . سفیده ها را همراه با پودر قند خوب زده تا سفت شود . خامه را هم زده تا فرم بگیرد . حال زرده را همراه با ژلاتین و کاکائو حل شده مخلوط کرده آنرا به سفیده اضافه کرده به آرامی مخلوط نموده بعد خامه زده شده را هم آرام مخلوط کرده , تمام مواد را درظرف مناسبی ریخته در یخچال می گذاریم تا سوفله بسته شود . سپس با خامه سفید آنرا تزیین کرده و رویش را شکلات رنده می کنیم . سوفله آماده مصرف است

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...