parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: ژلاتین 5 ورق ، پودرقند 3 قاشق غذاخوری، آب لیمو ترش 0.5 استکان شکر 0.5 لیوان، رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری، خامه نزده 300 گرم، تخم مرغ 6 عدد طرز تهیه : ورقه ژلاتین را در یک استکان آب جوش حل کرده آبلیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده کنار می گذاریم . زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را با شکر خوب زده تا سفت و غلیظ شود . سفیده راهم جدا زده تا سفت شود . خامه را با پودر قند زده تا فرم بگیرد زرده را با ژلاتین وآبلیمو مخلوط کرده آنرا به سفیده اضافه می کنیم بعد خامه زده شده را , همه را آرام مخلوط می کنیم و در ظرف مخصوص می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سوفله بسته شود . سطح آنرا با خرده پسته تزیین می کنیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده