رفتن به مطلب

شارلوت راس شکلات


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

پودر ژلاتین ساده 1 قاشق سوپخوری (1بسته)+1 قاشق چایخوری =4 ورقه

آب جوش 4/1 فنجان ، کاکائو 4/1فنجان ، کره 3 قاشق سوپخوری

آب 0.5 فنجان ، تخم مرغ 4 عدد (زرده و سفیده جداشود)، شکر 0.5 فنجان، وانیل 0.5 قاشق چایخوری

خامه زده شده 2 فنجان، کیک اسفنجی 1 عدد، خلال بادام بو داده 2 قاشق سوپخوری

شکر 4/1فنجان

طرز تهیه :

کیک اسفنجی ساده را که درسینی شیرینی پزی ساخته شده به ورقه های نازک ببرید . ژلاتین را با 4/1 فنجان آب جوش مخلوط کنید . آنرا روی بخار بگیرید تا حل شود . کاکائو و کره را در قابلمه ای ریختهمخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود . کم کم 0.5 فنجان آب را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا خوب مخلوط شود وقتی جوش آمد آنرا از روی حرارت بر داریدو محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و کنار بگذارید . زرده های تخم مرغ را بزنیدتا سفید و غلیظ شود . وانیل و 0.5 فنجان شکر را به تدریج اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا کاملاً غلیظ و لیمویی رنگ شود . به تدریج مایه شکلات را داخل زرده های تخم مرغ کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و آنرا در یخچال بگذارید تا نیم بند شود . سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار در ظرفی جداگانه بزنید تا پف کند و بتدریج 4/1 فنجان شکر را به آن اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا کاملاً سفت و سفید شده و شکل خودرا نگه دارد . سفیده ها را با دقت به مایه شکلات اضافه کنید و بعد خامه را که قبلاًزده اید به آن اضافه نموده بدقت مخلوط کنید ولی آنرا نزنید . یک قالب گرد 25 سانتیمتری را که دیواره آن از ته قالب جدا می شود انتخاب کرده و دیواره آنرا اندازه بگیرید . کیک اسفنجی را به شکل زبانهای یک دست و به عرض 2 سانتی متر و به طول دیواره قالب ببرید و آنها را یک ورقه در ته قالب بچینید و دیواره قالب را نیز با زبانهای اسفنجی بپوشانید (آنها را بطور عمودی بگذارید). نصف مایه شکلات را در قالبروی کیک ها بریزید و یک ورقه دیگر از کیکها را روی مایه بچینید و بقیه مایه را روی آن بریزید و روی آن خلالهای بادام بو داده بپاشید و قالب را در یخچال قرار دهید . اقلاً 8 ساعت طول می کشد تا مایه کاملاً ببندد . هنگام مصرف دیواره قالب را از ته آن جدا کنید . این دسر برای 12 الی 16 نفر کافی است (تزیین آن بستگی به زوق خود شمادارد)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...