parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: پودر ژلاتین ساده 1 قاشق سوپخوری (1بسته)+1 قاشق چایخوری =4 ورقه آب جوش 4/1 فنجان ، کاکائو 4/1فنجان ، کره 3 قاشق سوپخوری آب 0.5 فنجان ، تخم مرغ 4 عدد (زرده و سفیده جداشود)، شکر 0.5 فنجان، وانیل 0.5 قاشق چایخوری خامه زده شده 2 فنجان، کیک اسفنجی 1 عدد، خلال بادام بو داده 2 قاشق سوپخوری شکر 4/1فنجان طرز تهیه : کیک اسفنجی ساده را که درسینی شیرینی پزی ساخته شده به ورقه های نازک ببرید . ژلاتین را با 4/1 فنجان آب جوش مخلوط کنید . آنرا روی بخار بگیرید تا حل شود . کاکائو و کره را در قابلمه ای ریختهمخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود . کم کم 0.5 فنجان آب را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا خوب مخلوط شود وقتی جوش آمد آنرا از روی حرارت بر داریدو محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و کنار بگذارید . زرده های تخم مرغ را بزنیدتا سفید و غلیظ شود . وانیل و 0.5 فنجان شکر را به تدریج اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا کاملاً غلیظ و لیمویی رنگ شود . به تدریج مایه شکلات را داخل زرده های تخم مرغ کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و آنرا در یخچال بگذارید تا نیم بند شود . سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار در ظرفی جداگانه بزنید تا پف کند و بتدریج 4/1 فنجان شکر را به آن اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا کاملاً سفت و سفید شده و شکل خودرا نگه دارد . سفیده ها را با دقت به مایه شکلات اضافه کنید و بعد خامه را که قبلاًزده اید به آن اضافه نموده بدقت مخلوط کنید ولی آنرا نزنید . یک قالب گرد 25 سانتیمتری را که دیواره آن از ته قالب جدا می شود انتخاب کرده و دیواره آنرا اندازه بگیرید . کیک اسفنجی را به شکل زبانهای یک دست و به عرض 2 سانتی متر و به طول دیواره قالب ببرید و آنها را یک ورقه در ته قالب بچینید و دیواره قالب را نیز با زبانهای اسفنجی بپوشانید (آنها را بطور عمودی بگذارید). نصف مایه شکلات را در قالبروی کیک ها بریزید و یک ورقه دیگر از کیکها را روی مایه بچینید و بقیه مایه را روی آن بریزید و روی آن خلالهای بادام بو داده بپاشید و قالب را در یخچال قرار دهید . اقلاً 8 ساعت طول می کشد تا مایه کاملاً ببندد . هنگام مصرف دیواره قالب را از ته آن جدا کنید . این دسر برای 12 الی 16 نفر کافی است (تزیین آن بستگی به زوق خود شمادارد) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده