parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: تخم مرغ 6 عدد، شکر 1لیوان سر خالی، آرد 6 قاشق غذاخوری پر آرد یا 1.5 لیوان وانیل 3/1 قاشق چایخوری ، روغن مایع 3/1 لیوان طرز تهیه : تخم مرغها را همراه شکر و وانیل خوب با همزن زده تا کاملاً سفت شود روغن را اضافه کرده کمی هم می زنیم سپس همزن را خاموش کرده آرد را در چند نوبت در کف دست ریخته با مایه مخلوط می کنیم مایه آماده را در قالبی که قبلاً کاغذ انداخته چرب کرده ایم می ریزیم و در فر با حرارت 350 درجه بمدت 1 ساعت می پزیم وقتی پخته شد و کاملاً خنک شد سر کیک را برداشته داخل آنرا خالی کرده و طوریکه دیواره و ته آن به ضخامت 2 سانت باشد کف آنرا با یک بسته ژله توت فرنگی که قبلاً آماده کرده ایم پر می کنیم روی آنرا با میوه پخته شده) کمپوت) سیب یا هلو که به صورت یکی دو ردیف پوشانده مقدار دو تا سه قاشق خلال بادامو پسته پاشیده سپس با ژله بی رنگ سطح آنرا می پوشانیم و در آخر 1 سانت خامه مالیده بر سطح ژله و در کیک را می گذاریم و فشار داده تا بچسبد بعد اطراف کیک را خامه زده و آنرا تزیین می کنیم و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده تا ژله داخل آن سفت شود وآماده مصرف گردد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده