parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : برای تهیه هر یک لیوان آب یا آب میوه یا شیر که بخواهیم به حالت ژله ای در آوریم دو ورق ژلاتین لازم داریم . 4 قاشق غذاخوری شکر ، چند قطره رنگ و اسانس ، 3/1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (البته به شیر رنگ و جوهر لیمو اضافه نمی کنیم) . ژلاتین را در آب سرد نرم کرده با یک استکان آب جوش حل می کنیم . روی آن آب یا آب میوه یا آب کمپوت ریخته همراه با شکر واسانس و رنگ ژله دلخواه را تهیه می کنیم برای مصرف روی کیک ها و شیرینی های تر دریخچال قرار می دهیم تا کمی غلیظ شود و از حالت آبکی در آید و مورد مصرف قرار میدهیم . مواد لازم : برای تهیه هر یک لیوان آب یا آب میوه یا شیر که بخواهیم به حالت ژله ای در آوریم دو ورق ژلاتین لازم داریم . 4 قاشق غذاخوری شکر ، چند قطره رنگ و اسانس ، 3/1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (البته به شیر رنگ و جوهر لیمو اضافه نمی کنیم) . ژلاتین را در آب سرد نرم کرده با یک استکان آب جوش حل می کنیم . روی آن آب یا آب میوه یا آب کمپوت ریخته همراه با شکر واسانس و رنگ ژله دلخواه را تهیه می کنیم برای مصرف روی کیک ها و شیرینی های تر دریخچال قرار می دهیم تا کمی غلیظ شود و از حالت آبکی در آید و مورد مصرف قرار می دهیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده