رفتن به مطلب

طرز تهیه کرم پاتیسیر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

شیر 2 لیوان ، شکر 0.5لیوان، تخم مرغ 3 عدد ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری پر ، خامه 200 گرم

طرز تهیه :

آرد را در شیر سرد حل کرده روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مایه به صورت ماست در آید و غلیظ شود .تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا سفت و غلیظ شود . این مایه را به شیر و آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کرم جوش بخورد و غلیظ شود در ضمن پخته هم شود . کرم پخته شده غلیظ و سفت می شود . از روی شعله برداشته پس ازاین که خنک شد 200 گرم خامه به آن اضافه می کنیم مایه آماده مصرف است .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...