رفتن به مطلب

طرز تهیه کرم پاتیسیر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

شیر 2 لیوان ، شکر 0.5لیوان، تخم مرغ 3 عدد ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری پر ، خامه 200 گرم

طرز تهیه :

آرد را در شیر سرد حل کرده روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مایه به صورت ماست در آید و غلیظ شود .تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا سفت و غلیظ شود . این مایه را به شیر و آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کرم جوش بخورد و غلیظ شود در ضمن پخته هم شود . کرم پخته شده غلیظ و سفت می شود . از روی شعله برداشته پس ازاین که خنک شد 200 گرم خامه به آن اضافه می کنیم مایه آماده مصرف است .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...