رفتن به مطلب

کرم بادام با قهوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای خمیر :

آرد 300 گرم، کره 150 گرم، وانیل 3/1 قاشق چایخوری، نمک کمی

شیر بمقداری که خمیربدست آید

مواد لازم برای تهیه کرم :

خامه 500 گرم، خلال بادام بو داده 1لیوان

فلس بادام بو داده 0.5 لیوان، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

قهوه ترک یانسکافه 1 قاشق مرباخوری، پودر قند 0.5 لیوان

طرز تهیه :

طرز تهیه این خمیر همان طرز تهیه خمیر پای می باشد . خمیر را پس از آماده کردن به سه قسمت تقسیم کرده و باآن سه دایره به ضخامت 2 تا 3 میلی متر تهیه می نماییم . در سینی فر قرار داده به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه فارنهایت می پزیم تا نان ها طلایی شود پس از خنک شدناز کرم آماده شده روی سطح نان مالیده رویش خلال بادام بو داده شده می پاشیم و نان دیگر را قرار می دهیم باز تکرار کرده تا لایه آخر . روی آخرین قسمت هم کرم مالیده وپر از بادام بو داده شده می کنیم. این کرم به مصرف دسر می رسد و باید حداقل 2 ساعت در یخچال بماند تا رطوبت خامه جذب نان ها شود و قابل مصرف باشد .

طرز تهیه کرم قهوه :

خامه را همراه با پودر قند و وانیل خوب با همزن زده تا فرم بگیرد سپس قهوه را که در کمی آب جوش حل کرده ایم و خنک شده به آن اضافه می کنیم و باز کمی میزنیم تا خامه فرم بگیرد سپس مورد استفاده قرار می دهیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...