رفتن به مطلب

کرم برنج با تزیین زردآلو


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

برنج 1 لیوان یا 200 گرم،شیر 2 شیشه بزرگ ، خاک قند یا پودر قند 2 پیمانه

آب 4 لیوان، زرده تخممرغ 3 عدد، کره 50 گرم، ژلاتین 8 ورق ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

کمپوت گیلاس بمقدار لازم، کمپوت زردآلو بمقدار لازم ، خلال پسته 2 قاشق ، نمک یک پر

طرز تهیه :

برنج را می شوییم 2 الی 3ساعت قبل خیس می کنیم ، سپس با دست برنج را له می کنیم و با 4 لیوان آب می پزیم وشیر را روی برنج ریخته روی حرارت ملایم با نمک می گذاریم آرام آرام بجوشد تا کاملاً پخته و غلیظ شود سپس ژلاتین را در آب سرد نرم کرده داخل مایه برنج می ریزیم تا داخلآن حل شود . زرده تخم مرغ و پودر قند و وانیل را خوب می زنیم تا سفت و غلیظ شود . آنگاه همراه با کره به مایه برنج گرم اضافه می کنیم و یک لحظه روی حرارت قرار میدهیم . آنگاه شعله را خاموش کرده مایه را کمی خنک شده است داخل قالب می ریزیم و دریخچال قرار می دهیم (قالب طرح دار) تا کرم بسته شود . اطراف آنرا با کارد جدا میکنیم و یک لحظه در آب گرم می زنیم و در ظرف مناسبی بر می گردانیم و اطراف آنرا باکمپوت زردآلو و گیلاس تزیین کرده و رویش را خلال پسته می پاشیم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...