parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: شیر 5 لیوان، شکر 1لیوان، وانیل 3/1 قاشق چایخوری خامه 250 گرم، کاکائو 1 قاشق غذاخوری ، ورق ژلاتین 10 عدد طرز تهیه : شیر را ولرم کرده شکر رادر آن حل می نماییم . وانیل و خامه را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم . ژلاتین نرم شده را در 0.5 لیوان آب جوش حل کرده به مایه شیر اضافه می کنیم . نیمی از این مایه را در قالب ریخته در یخچال می گذاریم و نیمه دیگر را با کاکائو که در کمی آب جوش حل شده مخلوط می نماییم . پس از بسته شدن کرم شیر قسمت شکلاتی را آرام روی آن ریخته مجدداً در یخچال قرار می دهیم تا کرم کاملاً بسته شود . بعد سطح آنرا با خامه زده شده تزیین می نماییم . حدود بسته شدن کرم 3 ساعت است . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده