parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : تخم مرغ 6 عدد، شیر 2لیوان، شکر 3/2 لیوان وانیل 3/1 قاشق چایخوری ، شکر برای کارامل 3 قاشق طرز تهیه : ابتدا 3 قاشق شکر را درهر ظرفی که می خواهیم کرم را در آن تهیه نمایید ریخته روی حرارت قرار می دهیم (کاسه لعابی-مسی-یا روحی)و ظرف را روی حرارت حرکت داده تا شکر آب شده قهوه ای روشن شود . با حرکت کاسه آنرا به ته ظرف آغشته می کنیم تا کارامل سرد شود و مانند پولکی بسته شود ، ظرف را کناری می گذاریم . شیر را روی حرارت داغ کرده تخم مرغ ها را همراه باشکر و وانیل با همزن حدود 4 دقیقه می زنیم . بعد به شیر داغ اضافه کرده البته بایدمایه با قاشق هم بخورد که کرم بسته نشود . مایه آماده را از صافی رد کرده در ظرف آغشته به کارامل ریخته و ظرف را به طریقه بن ماری حدود 1.5 تا 2 ساعت با حرارت 300درجه می پزیم . دقت نمایید که حداقل نیمی از ظرف باید داخل آب قرار گیرد . طریقه بنماری به این صورت است که ظرف بزرگتر را آب کرده و ظرف حاوی کرم را داخل آن قرارداده و در فر روشن می گذاریم تا کرم بر روی آب پخته شود . پس از پخته شدن کرم را میگذاریم سرد شود و تا زمان مصرف در یخچال حفظ می کنیم و موقع سرو آنرا در ظرف دلخواه بر می گردانیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده