parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: پرتقال بزرگ که آب آن گرفته شود 4 عدد، تخم مرغ 5 عدد پودر قند 100 گرم، شکر برای کارامل کردن 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه : شکر را در ظرف مناسب یکارامل کرده سپس کنار می گذاریم (ظرفی که می خواهیم کارامل را در آن تهیه کنیم) . تخم مرغ ها را همراه با پودر قند با همزن زده به حدیکه فقط کاملاً مخلوط شود . سپس آب پرتقال را روی آن ریخته خوب با قاشق مخلوط می کنیم . از صافی رد کرده در ظرف کارامل میریزیم و به مدت 25 الی 30 دقیقه بن ماری می کنیم . کرم کارامل را پس ازخنک شدن در یخچال قرار داده تا کاملاً سرد شود . سپس در ظرف مخصوص بر می گردانیم وسرد سرو می کنیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده