parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ طرز تهیه: این کیک مانند کیک ترخامه ای می باشد که در همین کتاب است , با 10 عدد تخم مرغ , بستنی داخل آن نیز همان بستنی پلمبیر موجود در کتاب است که پس از تهیه حد اقل باید 6 ساعت در فریزر بماند . از بستنی های آماده نیز می توانیم استفاده کنیم . طرز آماده کردن کیک بستنی : قسمت سر کیک را پس از پختن و سرد کردن برداشته و داخل آنرا خالی می کنیم بطوریکه قطر دیواره و کف آن حدود 2 سانتی متر باشد , بستنی آماده شده را در داخل آن ریخته و صاف می کنیم سپس بر قسمت داخلی کیک خامه آماده شده را می مالیم و آنرا درجای خودش قرار داده با دست آنرا فشار می دهیم , قسمت بیرونی کیک را کاملاً با خامه می پوشانیم و آنرا به صورتهای مختلف با استفاده از سری خامه پاش گل می زنیم و فرم می دهیم , در صورت دلخواه بر دیواره های خارجی فلس بادام یا نگین پسته می پاشیم وسپس کیک بستنی آماده شده را در فریزر می گذاریم , حداقل 8 ساعت بماند , سپس آنرابیرون آورده , سرو می نماییم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده