رفتن به مطلب

کیک پنیر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم سس شکلات :

پودر کاکائو 3قاشق سوپخوری سر صاف

کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری، قهوه یا نسکافه 1 قاشق چایخوری

مواد لازم مایه داخل کیک:

500 گرم پنیر فیلادلفیا یا 400 گرم پنیردانمارکی بی نمک همراه با 100 گرم خامه که خوب با هم مخلوط کرده ایم .

وانیل 3/1 قاشق چایخوری، شکر 1.5 فنجان، آرد 3 قاشق غذاخوری پر، نمک 4/1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 4 عدد، خامه 4/1 فنجان

مواد لازم :

خمیر زیر کیک، روغن جامد 50 گرم، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

نمک کمی، آرد 125 گرم، شیر بمقدار لازم

طرز تهیه خمیر زیر کیک :

این خمیرمانند خمیر پای سیب تهیه می شود . خمیر را روی میز آرد پاشیده شده پهن کرده به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کرده در کف قالب کمربندی پهن می کنیم و بمدت 20 دقیقه باحرارت 350 درجه می پزیم تا کمی طلایی شود .

طرز تهیه سس شکلات :

کره را آبکرده کاکائو یا قهوه را در آن حل کرده این سس را بمصرف می رسانیم .

طرز تهیه :

شکر , وانیل , نمک و تخم مرغ ها را خوب با همزن می زنیم سپس خامه و پنیرفیلادلفیا را اضافه کرده باز با همزن می زنیم تا خوب حل شود . همزن را خاموش کرده آرد را در چند نوبت می ریزیم و با مایه مخلوط می نماییم . اگر مایل باشید می توانیدکمی رنده پوست لیمو ترش و 2 قاشق آبلیمو به این مایه اضافه نمایید حال این مواد راداخل ظرفی که قبلاً خمیر در آن پخته شده روی خمیر پخته شده ریخته سطح آنرا صاف کرده در فر 350 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه پخته برای امتحان کردن از یک چاقوی تیز استفاده می کنیم . به تیغه چاقو چیزی نباید چسبیده باشد . اگر خواسته باشیم کیک پنیر ماشکلاتی باشد , سس شکلات را در آخر کار به این مایه اضافه می کنیم

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...