رفتن به مطلب

کیک پنیر خامه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

بیسکویت دیجستیو 175 گرم، پنیر هلندی بی نمک رنده شده 450 گرم

پنیر خامه ای 450 گرم، پودر قند 275گرم، خامه 100 گرم

وانیل 0.5 قاشق چایخوری، نمک کمی، شیر جوشیده 170گرم

تخم مرغ 5 عدد، آرد 3 قاشق غذاخوری، آبلیمو 1 قاشق غذاخوری، کره نرم شده 75 تا 100 گرم

طرز تهیه :

خرده های بیسکویت را باکره مخلوط کرده و در قسمت ته قالب چرب شده مخصوص کیک به صورت فشرده قرار دهید (قالب کمربندی). آن را در یخچال قرار داده تا سفت شود بمدت 20 دقیقه پنیر را با شکر ووانیل و نمک و زرده تخم مرغ بزنید تا صاف و کرم شکل شود , شیر جوشیده و خامه و آردبه آن اضافه شود و سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کرده و سپس در مخلوط کیک و پنیر باآب لیمو مخلوط کنید و آنرا داخل ظرف کیک بریزید . رویش را صاف کنید و آنرا در فر 400درجه فارنهایت قرار دهید . بعد از 10 دقیقه حرارت را روی 250 درجه گذاشته بمدت 35دقیقه بپزید سپس فر را خاموش کنید , بگذارید کیک پنیر در فر خنک شود . بعد از فربیرون آورده در یخچال قرار داده و مورد استفاده قرار دهید .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...