رفتن به مطلب

کیک تر خامه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آرد 2.5 لیوان حدود 10قاشق غذاخوری، تخم مرغ 10 عدد

وانیل 0.5 قاشق چایخوری، روغن مایع 3/1لیوان ، شکر 1 لیوان حدود 250 گرم

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب با همزن می زنیم تا کاملاً سفت و غلیظ شود سپس روغن را اضافه کرده باهمزن یکی دو چرخ می زنیم بعد همزن را خاموش می کنیم . آرد را در چند نوبت در کف دست ریخته بر سطح کیک می پاشیم و آرام مخلوط می کنیم . مایه آماده شده را در قالبی که قبلاً کاغذ انداخته چرب کرده می ریزیم و در فر داغ با حرارت 350 درجه می پزیم بمدت 1 ساعت , پس از پختن و خنک شدن کامل از قالب جدا کرده و بر روی کیک گردان قرار داده آنرا نصف کرده با یک لیوان شیر کاکائو یا هر نوع شربت معطر یا آب کمپوت نیمی از آنرا مرطوب کرده یک قشر خامه آماده شده به ضخامت 1 سانت روی نیمه کیک مالیده و بابقیه شربت یا شیر کاکائو نیمه دیگر را مرطوب کرده و بر روی خامه قرار می دهیم . باکف دست سطح آنرا فشار می دهیم تا بهم بچسبد سپس کمی کاکائو را در مقداری خامه آماده شده الک کرده با خامه مخلوط می کنیم که خامه شکلاتی بدست می آید . آنرا با کاردک مخصوص بر سطح و اطراف کیک مالیده و با خامه سفید آنرا تزیین می کنیم . در یخچال قرار می دهیم پس از یک ساعت آماده مصرف است . در موقع سرو کیک کارد مورد استفاده برای بریدن را در آب سرد زده و کیک را برش می دهیم تا کیک هم راحت و هم تمیز برش بخورد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...