رفتن به مطلب

کیک تر لقمه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

تخم مرغ 9 عدد، شکر 1لیوان(250 گرم)

آرد 9 قاشق غذاخوری ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری، روغن مایع 3/1لیوان

مواد لازم جهت تزیین :

خامه 750 گرم، پودر قند 1 لیوان ، وانیل کمی، میوه بدلخواه

طرز تهیه :

جهت تهیه این کیک , همانند کیک تر خامه ای , درج شده در همین کتاب عمل شود . سپس ته سینی به ابعاد 35*35 یا 40*30 که آنرا کاغذ انداخته و چرب می نماییم می ریزیم و در فر با حرارت 350 درجه می پزیم , زمانیکه آماده شد آن را از فر بیرون آورده تا خنک شود پس از آن روی کیک را با کارامل رقیق شده به صورت شربت با برس مرطوب می نماییم و سپس روی کیک را خامه می مالیم و در یخچال می گذاریم , پس از خنک شدن آن با اره برقی به شکل مربع مستطیل می بریم و قطعات کیک را داخل کاغذ تارت گذاشته , روی آن را با خامه گل زده باقطعات میوه , قطعات ژله بسته بندی شده و پرتقال پر شده و آلبالو تزیین می نماییم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...