parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : تخم مرغ 9 عدد، شکر 1لیوان(250 گرم) آرد 9 قاشق غذاخوری ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری، روغن مایع 3/1لیوان مواد لازم جهت تزیین : خامه 750 گرم، پودر قند 1 لیوان ، وانیل کمی، میوه بدلخواه طرز تهیه : جهت تهیه این کیک , همانند کیک تر خامه ای , درج شده در همین کتاب عمل شود . سپس ته سینی به ابعاد 35*35 یا 40*30 که آنرا کاغذ انداخته و چرب می نماییم می ریزیم و در فر با حرارت 350 درجه می پزیم , زمانیکه آماده شد آن را از فر بیرون آورده تا خنک شود پس از آن روی کیک را با کارامل رقیق شده به صورت شربت با برس مرطوب می نماییم و سپس روی کیک را خامه می مالیم و در یخچال می گذاریم , پس از خنک شدن آن با اره برقی به شکل مربع مستطیل می بریم و قطعات کیک را داخل کاغذ تارت گذاشته , روی آن را با خامه گل زده باقطعات میوه , قطعات ژله بسته بندی شده و پرتقال پر شده و آلبالو تزیین می نماییم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده