parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : کره 275 گرم، تخم مرغ 7 عدد، آرد 400 گرم، وانیل 0.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری،پودر کاکائو 2 قاشق غداخوری خامه 1 کیلو گرم، پودر قند 250 گرم، وانیل 3/1 قاشق چایخوری کاکائو 3 قاشق غداخوری ، مارمالاد 500 گرم، شکر 300 گرم طرز تهیه : کره نرم شده را همراه باشکر و وانیل خوب با همزن زده تا بصورت کرم در آید . زرده و سفیده را از هم جدا کرده زرده ها را دانه دانه به کره و شکر اضافه می کنیم و به زدن ادامه می دهیم تا کاملاً صاف و یک دست شود . سفیده تخم مرغ ها را که خوب زده شده تا حدیکه از ظرف نریزد به آن اضافه و به مایه قبلی اضافه کرده با قاشق چوبی به آرامی مخلوط می کنیم . سپس آرد وبی-پی را که قبلاً از الک رد شده در چند نوبت به مایه اضافه نموده و با قاشق مخلوط می نماییم . حال مایه را نصف کرده به نیمی از آن 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده را اضافه نموده مخلوط می کنیم . هر کدام از مایه ها را در کیسه ای که قبلاً داخل آن ماسوره ساده قرار داده ایم می ریزیم . سه قالب گرد ساده را باید قبلاً کاغذانداخته چرب کرده باشیم , از مایه ها در قالب ریخته (به فرم خاص) و در فری که قبلاً گرم شده به مدت 20 دقیقه می پزیم . کیک ها را پس از خنک شدن روی هم طوری قرار میدهیم که هر لایه عکس لایه قبل باشد . بین لایه ها را مارمالاد مالیده وقتی هر سه لایه روی هم چسبیده شد , یک کیلو گرم خامه را همراه با پودر قند و وانیل خوب میزنیم تا فرم بگیرد . پودر کاکائو را اضافه کرده تا شکلاتی رنگ شود . بدنه کیک را بااین خامه می پوشانیم و بعد با قیف ساده که از مایه شکلاتی پر کرده ایم رویش را نقش زده شکلات تخته ای رویش رنده می کنیم . این کیک حتماً مدت یک ساعت باید در یخچال قرار گیرد سپس سرو گردد . (این کیک در قالب گرد ساده به قطر 20 سانتی متر و ارتفاع 6 سانتی متر تهیه می گردد) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده