رفتن به مطلب

لیدی فینگر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد، شکر 4قاشق غذاخوری، آرد 4 قاشق غذاخوری متوسط

وانیل 3/1 قاشق چایخوری،

طرز تهیه :

ابتدا دو سینی بزرگ راکاغذ انداخته چرب کیند سپس فر را روشن نمایید . اکنون زرده و سفیده را از هم جداکرده نیمی از شکر را با زرده و نیمی دیگر را با سفیده مخلوط نمایید . سفیده و شکر را خوب با همزن بزنید تا حدیکه از کاسه نریزد و سفت شود سپس کنار بگذارید . زرده را همراه با شکر و وانیل خوب با همزن زده تا سفید و غلیظ شود . آرد را الک کرده بامایه زرده و شکر به آرامی مخلوط کنید .آنگاه سفیده را اضافه نمایید و باز با آرامیبا لیسک مایه را زیر و رو کنید طوریکه پف سفید نخوابد آنگاه مایه را در کیسه ای باماسوره ساده ریخته نوارهایی به طول 10 سانت به عرض 2 سانت حدوداً مثل انگشت روی کاغذ چرب شده کنار هم بریزید . آنگاه سینی را در فر داغ با حرارت 350 درجه بمدت 15تا 20 دقیقه قرار دهید تا لیدی فینگرها پخته شوند آنگاه از فر خارج کرده خنک که شداز کاغذ جدا می کنیم . این بیسکویت بیشتر به مصرف دسر می رسد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...