parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : تخم مرغ 4 عدد، شکر 4قاشق غذاخوری، آرد 4 قاشق غذاخوری متوسط وانیل 3/1 قاشق چایخوری، طرز تهیه : ابتدا دو سینی بزرگ راکاغذ انداخته چرب کیند سپس فر را روشن نمایید . اکنون زرده و سفیده را از هم جداکرده نیمی از شکر را با زرده و نیمی دیگر را با سفیده مخلوط نمایید . سفیده و شکر را خوب با همزن بزنید تا حدیکه از کاسه نریزد و سفت شود سپس کنار بگذارید . زرده را همراه با شکر و وانیل خوب با همزن زده تا سفید و غلیظ شود . آرد را الک کرده بامایه زرده و شکر به آرامی مخلوط کنید .آنگاه سفیده را اضافه نمایید و باز با آرامیبا لیسک مایه را زیر و رو کنید طوریکه پف سفید نخوابد آنگاه مایه را در کیسه ای باماسوره ساده ریخته نوارهایی به طول 10 سانت به عرض 2 سانت حدوداً مثل انگشت روی کاغذ چرب شده کنار هم بریزید . آنگاه سینی را در فر داغ با حرارت 350 درجه بمدت 15تا 20 دقیقه قرار دهید تا لیدی فینگرها پخته شوند آنگاه از فر خارج کرده خنک که شداز کاغذ جدا می کنیم . این بیسکویت بیشتر به مصرف دسر می رسد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده