parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : گردو 100 گرم (نیم کوب شده) ، پودر قند 150 گرم، روغن جامد 150 گرم آرد 200 گرم ، شر 0.5 لیوان ، تخم مرغ 4 عدد درشت ، وانیل و دارچین کمی،1 قاشق مرباخوری bp طرز تهیه : پودر قند را در دو ظرف میریزیم . 150 گرم روغن جامد را روی نیمی از پودر قند می ریزیم و با همزن خوب می زنیم، سپس زرده ها را دانه دانه داخل آن ریخته و با همزن می زنیم و کنار می گذاریم ،سفیده ها را با نصف دیگر پودر قند مخلوط کرده و خوب می زنیم ، بحدیکه از کاسه نریزد، شیر را به زرده ها اضافه کرده سفیده ها را همراه با وانیل و بی پی به ظرف زرده تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می نماییم ، گردو و دارچین را نیز ریخته و کلیه مواد را مخلوط کرده ، آرد را یکجا اضافه می نماییم پس از آن کف یک قالب 7 تخم مرغی را کاغذ انداخته و چرب می کنیم ، 3/2 مایه را در ظرف می ریزیم ،آن را در درجه حرارت 350 می پزیم ، بعد از پختن روی آن را با مربای خرد شده یامارمالاد می پوشانیم ، بطوریکه اطراف قالب مالیده نشود ، بعد به بقیه مایه دو قاشق آرد اضافه کرده و آن را در قیف با سری ساده ریخته و یک دور اطراف مارمالادها از مایه می ریزیم و رویش را به صورت حصیری از مایه می ریزیم و مجدداً در فر گذاشته تا طلایی شود ، این شیرینی به عنوان دسر نیز مورد استفاده واقع می شود . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده