رفتن به مطلب

مسقطی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

نشاسته 1 لیوان ، روغن مایع 1 لیوان ، گلاب 0.5 لیوان

شکر 4 لیوان ، آب 0.5 لیوان ، خلال بادام بوداده 0.5 لیوان ، دانه های هل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سه لیوان آب را روی نشاسته ریخته و از پارچه صاف می نماییم . 12 لیوان دیگر آب را با شکر و روغن مخلوط کرده می گذاریم بجوشد وقتی جوش آمد نشاسته را اضافه می کنیم . این مقدار را آنقدر می جوشانیم تا کاملاً غلیظ شود . روی حرارت ملایم حدود 2 ساعت تا شفاف و شیشه ایشود . خلال بادام و دانه های هل را اضافه نموده در این حالت مایه به روغن افتاده وکاملاً سفت است . زمانیکه خواستیم برداریم گلاب را اضافه نموده پس از چند جوش شعله را خاموش کرده مسقطی را در ظرف کشیده تا خنک شود . رویش را پودر پسته می پاشیم و باکارد به صورت لوز لوز بریده سرو می کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...