parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : نشاسته 1 لیوان ، روغن مایع 1 لیوان ، گلاب 0.5 لیوان شکر 4 لیوان ، آب 0.5 لیوان ، خلال بادام بوداده 0.5 لیوان ، دانه های هل 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : سه لیوان آب را روی نشاسته ریخته و از پارچه صاف می نماییم . 12 لیوان دیگر آب را با شکر و روغن مخلوط کرده می گذاریم بجوشد وقتی جوش آمد نشاسته را اضافه می کنیم . این مقدار را آنقدر می جوشانیم تا کاملاً غلیظ شود . روی حرارت ملایم حدود 2 ساعت تا شفاف و شیشه ایشود . خلال بادام و دانه های هل را اضافه نموده در این حالت مایه به روغن افتاده وکاملاً سفت است . زمانیکه خواستیم برداریم گلاب را اضافه نموده پس از چند جوش شعله را خاموش کرده مسقطی را در ظرف کشیده تا خنک شود . رویش را پودر پسته می پاشیم و باکارد به صورت لوز لوز بریده سرو می کنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده