parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : شکر 0.5 لیوان، ورق ژلاتین 5 عدد ، وانیل 0.5 قاشق چایخوری خامه 250 گرم ، 1 لیوان آب آلبالو به اضافه 1 لیوان آب معمولی طرز تهیه : ورقهای ژلاتین را در ظرف آب سرد نرم کرده در لیوانی قرار می دهیم . رویش به اندازه یک استکان آب جوش ریخته تا حل شود . آب آلبالو یا شربت رقیق شده را آماده کرده شکر و در صورت نیاز وانیل وژلاتین حل شده را اضافه می کنیم و آنرا می چشیم تا اگر به شکر احتیاج بود به آن اضافه کنیم . بعد مخلوط را با همزن می زنیم تا کف کند خامه را هم اضافه کرده کمی هم می زنیم . مایه را از صافی رد کرده در ظرفهای تک نفره یا ظرف مخصوص ریخته در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود و وریش را با خامه و دانه های آلبالو تزیین می کنیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده