parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : تخم مرغ 7 عدد ، شکر 1لیوان سر خالی معادل 200 گرم وانیل 3/1 قاشق چایخوری، آرد 200 گرم یا 7 قاشق غذاخوری پر کاکائو 2 قاشق غذاخوری پر ، روغن مایع 3/1 لیوان خامه 700 گرم ، پودر قند 1 لیوان ، گیلاس 250 گرم طرز تهیه : قالب 7 تخم مرغی را کاغذ انداخته چرب می کنیم . فر را با حرارت 350 درجه گرم کرده تخم مرغها را همراه با شکرون وانیل خوب با همزن می زنیم تا کاملاً غلیظ شود و حجم آن چند برابر گردد . روغن مایع را اضافه کرده کمی هم زده سپس پودر کاکائو را بر روی آن الک می کنیم . با مایه مخلوط نموده و سپس آرد الک شده را در پند نوبت اضافه نموده ، کلیه مواد را مخلوط میکنیم . مایه آماده شده را در قالب ریخته به مدت 1 ساعت با حرارت 350 درجه می پزیم . کیک را پس از خنک شدن از قالب جدا کرده به سه لایه نازک می بریم . روی لایه اول ازخامه آماده شده مالیده رویش دانه های گیلاس بدون هسته می چینیم ، لایه بعدی را قرارداده به همین ترتیب تا لایه آخر . سطح روی کیک را با خامه سفید آغشته کرده صاف میکنیم . رویش را با کاردک نقش می دهیم و اطراف آنرا با خرده شکلات پوشانده سطح آنرا با خامه تزیین کرده گیلاس ها را روی آن قرار می دهیم و با برگهای تزیینی شکلات آنرا تزیین می نماییم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده