parikoochooloo 10,748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : آرد 7 قاشق غدا خوری متوسط ، مغز گردو 50 گرم تخم مرغ 7 عدد ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری نسکافه 2 قاشق مربا خوری ، بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری شکر 7 قاشق سوپخوری ، خامه شیرین شده 600گرم طرز تهیه : زرده و سفیده را جدا کنید . نیمی از شکر را در سفیده و نیمی دیگر را در زرده بریزید . سفیده را ابتدا خوب بزنید تا سفت و غلیظ شود . آنگاه کنار بگذارید . زرده و شکر را با وانیل و 3/1استکان آب جوش خوب بزنید تا سفید و غلیظ شود . این دو را مخلوط کنید آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کرده همراه با نسکافه حل شده در مایه ، مخلوط می نمایید . مایه آماده را در قالب 7 تخم مرغی که قبلاً کاغذ انداخته چرب شده بریزید و در فر داغ باحرارت 350 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید.کیک را پس از خنک شدن به 2 لایه تقسیم کنید . آنرا با 4/3 لیوان شربت کارامل یا شربت نسکافه خیس کنید و با خامه و گردو یک قشر لای آن بمالید . لایه دیگر را پس از تر کردن رویش قرار دهید . آنگاه سطح کیک رابا خامه که در آن نسکافه ریخته اید آغشته کرده و رویش را با خامه و دانه های قهوه تزیین کنید . این کیک حداقل 2 ساعت باید در یخچال بماند تا قابل خوردن شود . 1 نقل قول لینک به دیدگاه
rezanassimi 9,036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی عکساشونم بذار دیگه... نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .