رفتن به مطلب

کیک قهوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آرد 7 قاشق غدا خوری متوسط ، مغز گردو 50 گرم

تخم مرغ 7 عدد ، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

نسکافه 2 قاشق مربا خوری ، بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری

شکر 7 قاشق سوپخوری ، خامه شیرین شده 600گرم

طرز تهیه :

زرده و سفیده را جدا کنید . نیمی از شکر را در سفیده و نیمی دیگر را در زرده بریزید . سفیده را ابتدا خوب بزنید تا سفت و غلیظ شود . آنگاه کنار بگذارید . زرده و شکر را با وانیل و 3/1استکان آب جوش خوب بزنید تا سفید و غلیظ شود . این دو را مخلوط کنید آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کرده همراه با نسکافه حل شده در مایه ، مخلوط می نمایید . مایه آماده را در قالب 7 تخم مرغی که قبلاً کاغذ انداخته چرب شده بریزید و در فر داغ باحرارت 350 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید.کیک را پس از خنک شدن به 2 لایه تقسیم کنید . آنرا با 4/3 لیوان شربت کارامل یا شربت نسکافه خیس کنید و با خامه و گردو یک قشر لای آن بمالید . لایه دیگر را پس از تر کردن رویش قرار دهید . آنگاه سطح کیک رابا خامه که در آن نسکافه ریخته اید آغشته کرده و رویش را با خامه و دانه های قهوه تزیین کنید . این کیک حداقل 2 ساعت باید در یخچال بماند تا قابل خوردن شود .

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...