رفتن به مطلب

نان خامه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آب 1 لیوان ,روغن 4قاشق غذاخوری

آرد 1 لیوان ,شکر 1 قاشق غذاخوری ,نمک 0.25 قاشق چایخوری

تخم مرغ 5 عدد ,وانیل 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن ، آب ، نمک و شکر راروی حرارت قرار داده تا جوش بیاید . آرد را یک مرتبه داخل آن ریخته و با قاشق مخلوط می کنیم حرارت باید ملایم باشد . مقداری که این عمل را انجام دادیم خمیری در ظرف درست می شود که دیگر به اطراف نمی چسبد و مانند گلوله ای در کف ظرف باقی می ماند . شعله را خاموش کرده کمی که خمیر خنک شد تخم مرغ ها را دانه دانه داخل خمیر شکسته باقاشق یا همزن هم می زنیم و باید توجه داشته باشید که تخم مرغها حتماً باید با فاصله شکسته شود و خوب با خمیر مخلوط شود و بعد تخم مرغ بعدی و وانیل را هم اضافه کنید وخمیر را با همزن خوب بزنید. خمیر سفت و کشداری بوجود می آید این خمیر را در کیسه مخصوص ریخته و در سینی چرب شده به صورت گلوله های کوچک به اندازه یک گردو و بفاصله فشار می دهیم سینی را در فر گرم شده و با حرارت 350 درجه بمدت نیم ساعت در طبقه اول و یک ربع در طبقه دوم قرار داده تا نانها کاملاً پخته شوند و مغز آنها پوک شود . بعد از پخته شدن و خنک شدن داخل آنرا بوسیله سرنگ مخصوص خامه پر از خامه آماده شده می کنیم و شیرینی ها را داخل یخچال قرار می دهیم .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...