رفتن به مطلب

دسر طالبی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

طالبی میکس شده 4لیوان ,شکر 0.5 لیوان ,خامه 150 گرم

پودر ژلاتین 5 قاشق مرباخوری پر,درصورت لزوم چند قطره رنگ سبز

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتین را باکمی آب سرد مخلوط کرده سپس کمی آب جوش ریخته روی حرارت بن ماری کنید تا کاملاً حل شود . شکر را در طالبی میکس شده ریخته همراه با ژلاتین حل شده و خوب هم بزنید تاکاملاً مخلوط شود و دانه های شکر آب شود . سپس خامه را کمی بزنید تا فرم بگیرد نه زیاد که سفت شود با مخلوط بالا آمیخته و باز هم بزنید از صافی درشت رد کرده کمی بگذارید خنک شود هم بزنید سپس مایع را در قالب مناسبی ریخته در یخچال بمدت 8 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود سپس یک لحظه در آب گرم قالب را زده در ظرف مناسب برگردانید اطراف آنرا با خامه تزیین کنید

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...