parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: طالبی میکس شده 4لیوان ,شکر 0.5 لیوان ,خامه 150 گرم پودر ژلاتین 5 قاشق مرباخوری پر,درصورت لزوم چند قطره رنگ سبز طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را باکمی آب سرد مخلوط کرده سپس کمی آب جوش ریخته روی حرارت بن ماری کنید تا کاملاً حل شود . شکر را در طالبی میکس شده ریخته همراه با ژلاتین حل شده و خوب هم بزنید تاکاملاً مخلوط شود و دانه های شکر آب شود . سپس خامه را کمی بزنید تا فرم بگیرد نه زیاد که سفت شود با مخلوط بالا آمیخته و باز هم بزنید از صافی درشت رد کرده کمی بگذارید خنک شود هم بزنید سپس مایع را در قالب مناسبی ریخته در یخچال بمدت 8 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود سپس یک لحظه در آب گرم قالب را زده در ظرف مناسب برگردانید اطراف آنرا با خامه تزیین کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده