parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : برنج 400 گرم ,شکر 200 گرم , آب 13 لیوان,گلاب 2 لیوان ,زعفران 1 قاشق مرباخوری روغن یا کره 200 گرم ,خلال بادام 200 گرم ,خلال پسته و دارچین برای تزیین طرز تهیه : ابتدا برنج را تمیز کرده خوب می شوییم و 24 ساعت قبل با آب گرم آنرا خیس می کنیم زمان پخت برنج را با دو کف دست خوب له می کنبم هر چقدر برنج له و خرد شود شله زرد بهتر در می آید (می توانید در 1 و 2 و 3 مرحله آنرا له کنید) با آب ذکر شده مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که گلوله نشود از زمانی که جوش آمد شعله را ملایم کرده و گاهی هم می زنیم تا برنج کاملاً پخته شود خلال بادام را که قبلاً خیس کرده ایم اضافه می نماییم و وقتی از پخته شدن برنج و غلیظ شدن مایه اطمینان پیدا کردیم شکر و روغن را اضافه کرده و پس از چند جوش گلاب را اضافه می کنیم باز به پختن ادامه می دهیم تا مایه شله زرد غلیظ و پخته شود آنگاه زعفران را که قبلاً در کمی آب جوش حل کرده ایم به شله زرد اضافه می کنیم تا شله زرد زرد و خوشرنگ شود یک جوش که خورد شعله را خاموش می کنیم و در ظرف مناسب می کشیم پس از اینکه کمی خنک شد رویش را با دارچین و خلال پسته تزیین می کنیم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده