parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : برنج 200 گرم ,شیر 1.5 لیتر ,آب 2 لیوان ,گلاب 0.5 پیمانه ,شکر یا مربا یا نمک طرز تهیه : برنج را که قبلاً چند ساعت خیس کرده ایم با 2 لیوان آب می پزیم آبش که کشیده شد شیر را اضافه کرده و باز به پختن ادامه می دهیم تا دانه های برنج کاملاً نرم شود در نهایت گلاب را اضافه نموده چند جوش که خورد شیر برنج آماده مصرف است . می توان آنرا با شکر یا شربت یا مربا مورد مصرف قرار داد اگر شیرین دوست نداشتید می توانید کمی نمک بزنید ولی معمولاً شیرین مصرف می شود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده