رفتن به مطلب

فرماژ قهوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آب جوش یک سوم فنجان , تخم مرغ 3 عدد, شکر سه چهارم فنجان

ژلاتین 3 قاشق مرباخوری ,خامه 1.25 فنجان

میوه تازه فصل برای تزیین , خامه زده شده برای تزیین یک فنجان ,وانیل 0.25 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

0.25 فنجان خامه را بزنید تا سفت و سفید شود آنرا در حرارت اطاق نگهدارید قهوه را در آب جوش حل کنید ژلاتین را در آب جوش بریزید و آنر ا روی بخار بگیرید تا کاملاً حل شود در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را بریزید تا کف کند بعد به تدریج شکر و قهوه و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه آنرا با درجه تند با تخم مرغ زن برقی بزنید تا کاملاً غلیظ شود محلول ژلاتین را اضافه کنید و سی ثانیه بزنید خامه زده شده را در داخل تخم مرغ کنید و با دقت آن را مخلوط کنید و این را در یک قالب ژله 1.5 لیتری بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد (4 الی 8 ساعت) هنگام مصرف باقیمانده خامه را بریزید تا شکل بگیرد قالب فروماژ را در دیس زیبایی برگردانید و آنرا با خامه زده شده و میوه تزیین کنید این دسر برای 6 تا 8 نفر کافیست

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...