parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : کره 100 گرم ، آرد 2 قاشق سوپخوری متوسط ،آب گوشت 2 لیوان معادل نیم لیتر زرده تخم مرغ 2 عدد ، خامه 100 گرم ،نمک و فلفل بمقدار لازم ،آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه :کره را در ظرف مناسبی روی حرارت آب کرده آرد را در آن ریخته مرتب هم می زنیم تا آرد کمی در کره طلایی شود . حرارت را ملایم کرده و آب گوشت را اضافه کرده مرتب هم می زنیم تا سس جوش خورده غلیظ شود سپس زرده تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل و آبلیمو خوب با چنگال زده به سس اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می نماییم . زرده نباید با سس بجوشد . بعد خامه را اضافه کرده و مخلوط می نماییم . این سس به مصرف انواع گوشتها و مرغ می رسد . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده