parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم : آب پرتقال 2 پیمانه ، آب گوشت 1 پیمانه ،خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده 0.5 لیوان کره 75 گرم ، آرد 2 قاشق سوپخوری، شکر 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه :کره را در ظرف لعابی مناسبی روی آتش قرار دهید تا آب شود . آرد را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا کمی طلایی شود . آب گوشت و آب پرتقال را به تدریج اضافه کرده روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید . شکر را هم اضافه کنید . سس باید صاف و غلیظ شود . خلال پرتقال شیرین شده را اضافه کرده پس از چند جوش شعله را خاموش کنید . سس آماده مصرف است . این سس بیشتر به مصرف بوقلمون , مرغابی و بلدرچین میرسد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده