parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ 50 گرم کره را با 2 قاشق غذاخوری آرد تفت داده سپس 2 قاشق غذاخوری خامه را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده به آن اضافه می کنیم . 1 قاشق غذاخوری خردل هم اضافه نموده سپس 200 گرم قارچ را که قبلاً ریز خرد کرده ایم و تفت داده ایم به مایه اضافه نموده نمک و فلفل اضافه میکنیم . سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود می توانید با یک لیوان آب گوشت آنرا رقیق تر کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده