afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ با توجه به وجود پروتئین و اسید آمینههای ضروری بدن و بسیاری مواد لازم برای سلامت، متخصصان عدس را سرآمد حبوبات تلقی میکنند و آن را در کاهش قند خون و چربی موثر میدانند و ... عدس حاوی حداقل 40 درصد پروتئین بوده که البته میزان مصرف آن با گوشت قرمز متفاوت است، چرا که اغلب 100 گرم گوشت نسبت به 100 گرم عدس به راحتی مصرف میشود. میزان آهن موجود در عدس نیز بالا بوده و نوع چربی آن نسبت به گوشت قرمز پایینتر است. به علاوه توصیه میشود، عدس همراه با مادهای حاوی ویتامین c مانند گوجهفرنگی و لیموترش استفاده شود تا جذب بهتری در بدن داشته باشد. افزودن غلات به رژیم غذایی حاوی حبوبات میتواند در کامل کردن مواد مفید حبوباتی چون عدس موثر باشد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده