pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44: من بفهممم کی گفته سلام سلامتی میاره خودم ........................... بابا هر جا میری از قدیم گفتن سلام کن حالا ما یه جا رفتیم سلام کردییییم به جرم اشوب گرفتنمون و بردنمون........................... :ws3: حالا نمی خوام باز یه نفر مشغول اخطار دادن بشه به خاطر اون سلام ومساله رو باز نمی کنم :167: :167: اما یه سوال شما می دونید کی این ضرب مثل رو گفته :w00: :w00::w00: جایزه داره هر کی گوینده این رو پیدا کنه 8 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام سلامتی میاره سلامتی شادی میاره شادی نشاط میاره نشاط زندگی میاره زندگی عشق میاره عشق زن میاره زن بژه میاره بچه دردسر میاره دردسسر بدبختی میاره پس سلام بی سلام!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم امیدجان وبیشتر ازخودت من مشتاق دیدارتم حله مسئله داداش؟ دی: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه به یه خانوم سلام کردی :w00: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44: من بفهممم کی گفته سلام سلامتی میاره خودم ........................... بابا هر جا میری از قدیم گفتن سلام کن حالا ما یه جا رفتیم سلام کردییییم به جرم اشوب گرفتنمون و بردنمون........................... :ws3: حالا نمی خوام باز یه نفر مشغول اخطار دادن بشه به خاطر اون سلام ومساله رو باز نمی کنم :167: :167: اما یه سوال شما می دونید کی این ضرب مثل رو گفته :w00: :w00::w00: جایزه داره هر کی گوینده این رو پیدا کنه خداحافظی هم میبره سلامتیو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه به یه خانوم سلام کردی :w00: نه بابا شکار لحظه ها سلام کردم یه نظر به جرم اختشاش در انجمن گرفتم بردم .......................... :ws3: فردا باید برم اعتراف تو تلوزیون 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نه ................... :ws3: این رو ببببین http://www.noandishaan.com/forums/private.php?do=showpm&pmid=89927 :ws37: :ws37: اون که پیغام خصوصی بود انگار نمیشد دسترسی داشت درمورد اخطارتم اگه قول بدی دیگه شوخیهاتو با افراد ناشناس تکرار نمیکنی میگم پاک بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اون که پیغام خصوصی بود انگار نمیشد دسترسی داشتدرمورد اخطارتم اگه قول بدی دیگه شوخیهاتو با افراد ناشناس تکرار نمیکنی میگم پاک بشه چرا قول بدم بابا اون اخطاری که گرفتم جز افتخاراتمه..................... :ws3: اخه نمی دونی سر چی بهم دادن اگر بببنیش 1 ساعت تمام میخندی 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا قول بدم بابا اون اخطاری که گرفتم جز افتخاراتمه..................... :ws3: اخه نمی دونی سر چی بهم دادن اگر بببنیش 1 ساعت تمام میخندی اخطار دومت؟ میدونم این بحثارو تموم کن اون اخطارا برات یه گوشزد بودن فقط میخوام همون امید سابق باشی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا يه وقتايي بلا مياره. مثل من اومدم به يكي سلام كنم حواسم به جلوم نبود رفتم تو شيشه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اخطار دومت؟میدونم این بحثارو تموم کن اون اخطارا برات یه گوشزد بودن فقط میخوام همون امید سابق باشی ای خائن نکنه دست تو هم با اون ها تو یه کاسه اس :ws3: :ws3: باشه دارم برات بزار یه شکار لحظه ای ازت بگیرم.................................:banel_smiley_4: بابا ما که اخطار رو به دل نگرفتیم..................................................... :167: :167: :167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا يه وقتايي بلا مياره. مثل من اومدم به يكي سلام كنم حواسم به جلوم نبود رفتم تو شيشه :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ حتما صلاح بوده اخطارت اینجا همه باجنبه اند ماشا الله الکی کسی به کسی اخطار نمیده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ حتما صلاح بوده اخطارت اینجا همه باجنبه اند ماشا الله الکی کسی به کسی اخطار نمیده راس میگی میگم تو که دستت تو کاره نمی تونی یه بمب بزاری سر راه اتوبوس این مدیر ها........... :ws44: :ws44: یه مدت راحت میشیم اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :a030: فقط حواست باشه امین شربت شهادت رو نصفه بنوشه جانباز بشه :167: نیازش داریییم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: امید از دست تو موشششششششش بخورتت:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28:امید از دست تو موشششششششش بخورتت:viannen_38: چرا میخوای عکسشو بزارم مگر تو ندیدیش اخطارمو..................:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده