Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 آخ خ خ خ اگه من تورو بی دین و کافر می کردم چی میییییییییییییییشد:ws37:پسر خوبی هستیا ولی یه خورده کله ات بو قورمه سبزی میده:Ghelyon: سیلام سارا...یه ذره از قلیونت به منم میدی بکشم؟ 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 ......من منظورم منبع بود...احتمالا سو تفاهم شدهآره خفقان بیداد میکنه:icon_pf (34):....ولی میشه به نتیجه رسید... خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه 3
mamadj 1361 ارسال شده در 19 آبان، 2010 آخ خ خ خ اگه من تورو بی دین و کافر می کردم چی میییییییییییییییشد:ws37:پسر خوبی هستیا ولی یه خورده کله ات بو قورمه سبزی میده:Ghelyon: چه کنم قورمه سبزی دوست دارم..........ممنون نظر لطفته. شما هم آجی خوبی هستی...جدا 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 سیلام سارا...یه ذره از قلیونت به منم میدی بکشم؟ بیا ویتامین داره 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 چه کنم قورمه سبزی دوست دارم..........ممنون نظر لطفته.شما هم آجی خوبی هستی...جدا قورمه سبزی بخور ولی سعی کن کله ات بوشو نگیره 1
spow 44198 ارسال شده در 19 آبان، 2010 عقل من مثلا میگه 16 ساعت آب نخوردن تو تابستون گرم بیخودهواسه همین آب میخورم اون موقع بهم میگند غیر معتقد نگرفتی دیگه منم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه صلواتتتتتتت به افتخار فروغ جونم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 نگرفتی دیگهمنم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین ببخشید میپرم وسط...احترام به کی یا چی؟
میلاد 24047 ارسال شده در 19 آبان، 2010 نگرفتی دیگهمنم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین خوب آب میخوری طبق نظر مسلمونا بی دین و کافر و نجس هستی همین.
mamadj 1361 ارسال شده در 19 آبان، 2010 خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه من به عقایدتون احترام میزارم... ... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 صلواتتتتتتت به افتخار فروغ جونم مرسی سارا جون...به افتخارش بزن کف مرتبوووووو
میلاد 24047 ارسال شده در 19 آبان، 2010 من به عقایدتون احترام میزارم...... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ گفتیم منابع تحقیقتونو بدید.... 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 من به عقایدتون احترام میزارم...... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ منم به عقاید شما احترام میذارم...یه روزی هم عقیده شما بودم....
spow 44198 ارسال شده در 19 آبان، 2010 خوبآب میخوری طبق نظر مسلمونا بی دین و کافر و نجس هستی همین. این یه برداشت عصبیه که داری مسلمونی ؟ باید به قوانینش احترام بزاری مسلمون نیستی به قوانین جامعه احترام بزار قوانین اکثریت نمیتونی پاشو برو یه جایی که با فکرت همخوانی داره نمیتونی بری بشین وحرف نزن ومنتظر موقعیت باش همین 1
ارسال های توصیه شده