Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ آخ خ خ خ اگه من تورو بی دین و کافر می کردم چی میییییییییییییییشد:ws37:پسر خوبی هستیا ولی یه خورده کله ات بو قورمه سبزی میده:Ghelyon: سیلام سارا...یه ذره از قلیونت به منم میدی بکشم؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ......من منظورم منبع بود...احتمالا سو تفاهم شدهآره خفقان بیداد میکنه:icon_pf (34):....ولی میشه به نتیجه رسید... خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ آخ خ خ خ اگه من تورو بی دین و کافر می کردم چی میییییییییییییییشد:ws37:پسر خوبی هستیا ولی یه خورده کله ات بو قورمه سبزی میده:Ghelyon: چه کنم قورمه سبزی دوست دارم..........ممنون نظر لطفته. شما هم آجی خوبی هستی...جدا 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سیلام سارا...یه ذره از قلیونت به منم میدی بکشم؟ بیا ویتامین داره 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بیاویتامین داره اخیشششششش دستت درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه کنم قورمه سبزی دوست دارم..........ممنون نظر لطفته.شما هم آجی خوبی هستی...جدا قورمه سبزی بخور ولی سعی کن کله ات بوشو نگیره 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اینقدر قورمه سبزی گفتید هوس کردم:w00: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عقل من مثلا میگه 16 ساعت آب نخوردن تو تابستون گرم بیخودهواسه همین آب میخورم اون موقع بهم میگند غیر معتقد نگرفتی دیگه منم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه صلواتتتتتتت به افتخار فروغ جونم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نگرفتی دیگهمنم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین ببخشید میپرم وسط...احترام به کی یا چی؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نگرفتی دیگهمنم اب رو میخورم ولی اصول کلی قوانین میگه بهشون احترام بزارم منم همین احترام رو حفظ میکنم همین خوب آب میخوری طبق نظر مسلمونا بی دین و کافر و نجس هستی همین. لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب نتیجه ای که خیلی از ماها گرفتیم اینه که بی دین بودن و باشرف انسانی زندگی کردن ارزشمند تر از مقلد بودن و دنباله رو یه سری احکام من در اوردی بودنه من به عقایدتون احترام میزارم... ... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ صلواتتتتتتت به افتخار فروغ جونم مرسی سارا جون...به افتخارش بزن کف مرتبوووووو لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من به عقایدتون احترام میزارم...... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ گفتیم منابع تحقیقتونو بدید.... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من به عقایدتون احترام میزارم...... گفتم من رفتم تحقیق کردم خدا روشکر به نتیجه هایی رسیدم ........ منم به عقاید شما احترام میذارم...یه روزی هم عقیده شما بودم.... لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوبآب میخوری طبق نظر مسلمونا بی دین و کافر و نجس هستی همین. این یه برداشت عصبیه که داری مسلمونی ؟ باید به قوانینش احترام بزاری مسلمون نیستی به قوانین جامعه احترام بزار قوانین اکثریت نمیتونی پاشو برو یه جایی که با فکرت همخوانی داره نمیتونی بری بشین وحرف نزن ومنتظر موقعیت باش همین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده