mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من از همین کتابا حدیث بردم پیش حاج آقای دانشگامون....گفت معتبر نیست این کتابا هم ....شاید استاد شما بیسواد بیوده:w00:..که قطعا همینطوره ...چون استاد شما اینطوری گفته پس اینا هرچی زحمت کشیدن هیچ؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ به دوستان توهین نشهولی به نظرم دین مثل خمیر بازی می مونه هرجا کم اوردی یه جور دیگه درستش کن و ارایه اش بده اوهوم..هر جا میفهمند اون حدیث غلطه...مثلا از نظر علمی تمکان نداره..یا یه چی زچرتی هست سریع میگند نه اون حدیث معتبر نیست 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ به دوستان توهین نشهولی به نظرم دین مثل خمیر بازی می مونه هرجا کم اوردی یه جور دیگه درستش کن و ارایه اش بده حرفایی که واقعا جای فکر کردن داره:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ....شاید استاد شما بیسواد بیوده:w00:..که قطعا همینطوره...چون استاد شما اینطوری گفته پس اینا هرچی زحمت کشیدن هیچ؟ استاد ما از این کلم به سر ها بود...تو حوزه درس خونده بود اگه بیسواده واس چی شده استاد دانشگاه؟ یعنی میخوای بگی اون بیسواد و شما از اون بیشتر سواد داری؟ 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ شما بیشتر مشکلتون تو پیاده کرده دین تو جامعه ست.....آره اینی که من شما میبینیم خیلی فرق میکنه با دین خدا....خیلی ها امثال بعضیها...میگین اگه دین خدا اینه من اصلا مشرک.....آخوند رو دین میبینه...بابا این آخوندا رو شما کاری نداشته باش.....همش اراجیفه...خودت برو تحقیق کن 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ شما بیشتر مشکلتون تو پیاده کرده دین تو جامعه ست.....آره اینی که من شما میبینیم خیلی فرق میکنه با دین خدا....خیلی ها امثال بعضیها...میگین اگه دین خدا اینه من اصلا مشرک.....آخوند رو دین میبینه...بابا این آخوندا رو شما کاری نداشته باش.....همش اراجیفه...خودت برو تحقیق کن منابع بده واسه تحقیق... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خودت وعقلت اصول کلی قوانین رو رعایت کن تو از هر معتقدی معتقدتری 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خودت وعقلتاصول کلی قوانین رو رعایت کن تو از هر معتقدی معتقدتری عقل من مثلا میگه 16 ساعت آب نخوردن تو تابستون گرم بیخوده واسه همین آب میخورم اون موقع بهم میگند غیر معتقد 5 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ استاد ما از این کلم به سر ها بود...تو حوزه درس خونده بوداگه بیسواده واس چی شده استاد دانشگاه؟ یعنی میخوای بگی اون بیسواد و شما از اون بیشتر سواد داری؟ من کجا گفتم با سواد ترم؟؟؟؟ چون استاد گفته پس حتما درسته/؟؟؟؟ تازه مگه حوزه کجاست؟؟ مگه قراره هر کی از حوزه بیاد بیرون با سواد باشه!!!!....میگم مشکل تو اینه که میگی آخوند دین خداست.... اگه آخونده فلا کار بکنه.... میگی نگاه کن اگه دین خدا اینجوریه من مشرکم....... خودم خیلی وقتا شده وقتی به صحبتای بعضی از آخونا گوش میکنم چیزی به جز اراجیف نیست....پس من باید بگم همه آخوندا بد هستن؟؟؟ استاد با سواد داریم بی سواد هم داریم.......آخوند خوب داریم....بدم داریم..:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منابع بده واسه تحقیق... رو آبی نداشتیم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ رو آبی نداشتیم:4chsmu1: حالا که قراره از حرف بری به عمل شد روابی؟ یکم از لاک حرف و شعار بکشیم بیرون بابا..... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ رو آبی نداشتیم:4chsmu1: مرسی از منبعت 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ حالا که قراره از حرف بری به عمل شد روابی؟یکم از لاک حرف و شعار بکشیم بیرون بابا..... من دارم حرف از جامعه میزنم میگی منبع؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی از منبعت قربانت:4chsmu1::4chsmu1: من که پیامبر خدا نیستم.....کسی هم نیخوام قانع کنم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم حرف از جامعه میزنم میگی منبع؟؟؟؟ من نگفتم منبع ...به میلاد گفتی خودت تحقیق کن گفت منبع بده واسه تحقیق..یکم فکر میکردی رو حرفش میفهمیدی منظورش اینکه اینجا همه منابع تحقیق از فی لتر مخصوص میگذره که اگه بخوای حرف غیر از حرف اخوندا رو بشنوی هیچ منبع انتشار یافته ای پیدا نمیکنی...یعنی همه چی همینه که هست... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عقل من مثلا میگه 16 ساعت آب نخوردن تو تابستون گرم بیخودهواسه همین آب میخورم اون موقع بهم میگند غیر معتقد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ قربانت:4chsmu1::4chsmu1: من که پیامبر خدا نیستم.....کسی هم نیخوام قانع کنم باشه. لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم حرف از جامعه میزنم میگی منبع؟؟؟؟ آخ خ خ خ اگه من تورو بی دین و کافر می کردم چی میییییییییییییییشد:ws37: پسر خوبی هستیا ولی یه خورده کله ات بو قورمه سبزی میده:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من نگفتم منبع ...به میلاد گفتی خودت تحقیق کن گفت منبع بده واسه تحقیق..یکم فکر میکردی رو حرفش میفهمیدی منظورش اینکه اینجا همه منابع تحقیق از فی لتر مخصوص میگذره که اگه بخوای حرف غیر از حرف اخوندا رو بشنوی هیچ منبع انتشار یافته ای پیدا نمیکنی...یعنی همه چی همینه که هست... دخیخا مثلا همین سایتای مربوط به اهل حق همشون میلتره 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من نگفتم منبع ...به میلاد گفتی خودت تحقیق کن گفت منبع بده واسه تحقیق..یکم فکر میکردی رو حرفش میفهمیدی منظورش اینکه اینجا همه منابع تحقیق از فی لتر مخصوص میگذره که اگه بخوای حرف غیر از حرف اخوندا رو بشنوی هیچ منبع انتشار یافته ای پیدا نمیکنی...یعنی همه چی همینه که هست... ......من منظورم منبع بود...احتمالا سو تفاهم شده آره خفقان بیداد میکنه:icon_pf (34):....ولی میشه به نتیجه رسید... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده