سارا-افشار 36437 ارسال شده در 19 آبان، 2010 امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 15
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آبان، 2010 زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. خب این جمله یعنی به نامحرم نگاه نکنید! ربطی به حجاب زن نداره که ازشون خواست حجاب کنن 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 خب این جمله یعنی به نامحرم نگاه نکنید! ربطی به حجاب زن نداره که ازشون خواست حجاب کنن خب اره دیگه حتی مردتو کوچه بی لباس باشه این زنه باید چشاشو ببنده و چادررو بکشه رو صورتش 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 آبان، 2010 امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 :w58: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 19 آبان، 2010 خب اره دیگهحتی مردتو کوچه لخت باشه این زنه باید چشاشو ببنده و چادررو بکشه رو صورتش منظورش این نیست......خودت میدونی منظورش چی هست 4
Astraea 25351 ارسال شده در 19 آبان، 2010 سلامممممممم....:persiana__hat: :zadan: اااااا ببخشید سلامممممممممم:girlhi: 7
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 منظورش این نیست......خودت میدونی منظورش چی هست خب واضحه دیگه گفته حجاب فقط ماله زنه:w00: 3
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم يه سوراخ ميخوام تا انگشت بکنم توش ديگه هم در نيارم!!! کسي سراغ داره؟؟ 2
mamadj 1361 ارسال شده در 19 آبان، 2010 خب واضحه دیگه گفته حجاب فقط ماله زنه:w00: تو این داستان خطاب حجاب زنه ......نه مرد...ولی باید اینطوری برداشت کنی که مرد لخت باشه زن باید چشاشو ببنده....... 1
spow 44198 ارسال شده در 19 آبان، 2010 داستان بحارالانوار که وضعش مشخصه چی هست وچیه بحثهای فلسفی ومذهبی رو تو تالار خودش ایجاد کنید من این تاپیک رو میزارم به حساب بررسی اثار وپیامدهای رعایت وعدم رعایت حجاب ومشکلات بانوان با این مسئله موفق باشیم 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 19 آبان، 2010 امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 من که سر در نیاوردم چی به چیه !!! میگم شاید کور نبوده ابن ام مکتوم ، داشته فیلم بازی میکرده !!! :4chsmu1: چی بگم واللاه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 19 آبان، 2010 میگم تو کوچه یه پسری رد شد ما صدای پاشو شنیدیم ایا واجب است که در حمام چادر شر کنیم؟ درست که اون مارو نمی بینه اما ما که صدای پاشو شنیدیم و نکته ی جالب تر میگه چادر سر کنید شما نباید به نامحرم نگاه کنید:jawdrop:ربط این 2 تا به هم چیه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 میگم تو کوچه یه پسری رد شد ما صدای پاشو شنیدیم ایا واجب است که در حمام چادر شر کنیم؟درست که اون مارو نمی بینه اما ما که صدای پاشو شنیدیم و نکته ی جالب تر میگه چادر سر کنید شما نباید به نامحرم نگاه کنید:jawdrop:ربط این 2 تا به هم چیه احوط این است که حمام درجایی ساخته شود که صدای پای هیچ نامحرمی شنیده نشود 1
R A H A 641 ارسال شده در 19 آبان، 2010 از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟ خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2010 از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. حرفت کاملا درست عزیزم:wubpink: ولی جو جامعه فعلی ما ایا نگاهی غیر این به زن داره؟ 5
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2010 از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. مرسي دوست عزيز ما هم ميگيم ولي کو گوش شنوا... :viannen_38: 2
R A H A 641 ارسال شده در 19 آبان، 2010 مرسي دوست عزيز ما هم ميگيم ولي کو گوش شنوا... :viannen_38: خوب شاید بچه ها نمیدونن............چون من خودم به یه حدیثی خیلی اعتراض داشتم...........و به استاد معارفمون هم گفتم............رفت کتاب اورد و نشون داد ................میگفت یه عده ای هستند که بهشون میگن علمای علم کلام.............و تو ای رشته درس خوندن.................کار اصلی شون اینه که حدیثای جعلی رو از غیر جعلی تشخیص بدن.....این کتاب برای استفاده اونهاست......... حالا دیگه من بیشتر از این نمیدونم.................ولی به نظرم باید عادلانه بحث کینم..... 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 19 آبان، 2010 خوب شاید بچه ها نمیدونن............چون من خودم به یه حدیثی خیلی اعتراض داشتم...........و به استاد معارفمون هم گفتم............رفت کتاب اورد و نشون داد ................میگفت یه عده ای هستند که بهشون میگن علمای علم کلام.............و تو ای رشته درس خوندن.................کار اصلی شون اینه که حدیثای جعلی رو از غیر جعلی تشخیص بدن.....این کتاب برای استفاده اونهاست......... حالا دیگه من بیشتر از این نمیدونم.................ولی به نظرم باید عادلانه بحث کینم..... عجب استادی آدرسشو بده ازش فیض ببریم تا فیضیرو نبستن 1
mamadj 1361 ارسال شده در 19 آبان، 2010 از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. ....اگه دین اسلامو رو میگی قویترین کتب در جهان شیعه همین کتاب هست.... برو از هرکسی که در این موارد اطلاع کافی داره پرس:wubpink: 3
ارسال های توصیه شده