سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. خب این جمله یعنی به نامحرم نگاه نکنید! ربطی به حجاب زن نداره که ازشون خواست حجاب کنن 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب این جمله یعنی به نامحرم نگاه نکنید! ربطی به حجاب زن نداره که ازشون خواست حجاب کنن خب اره دیگه حتی مردتو کوچه بی لباس باشه این زنه باید چشاشو ببنده و چادررو بکشه رو صورتش 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 :w58: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب اره دیگهحتی مردتو کوچه لخت باشه این زنه باید چشاشو ببنده و چادررو بکشه رو صورتش منظورش این نیست......خودت میدونی منظورش چی هست 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلامممممممم....:persiana__hat: :zadan: اااااا ببخشید سلامممممممممم:girlhi: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منظورش این نیست......خودت میدونی منظورش چی هست خب واضحه دیگه گفته حجاب فقط ماله زنه:w00: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم يه سوراخ ميخوام تا انگشت بکنم توش ديگه هم در نيارم!!! کسي سراغ داره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب واضحه دیگه گفته حجاب فقط ماله زنه:w00: تو این داستان خطاب حجاب زنه ......نه مرد...ولی باید اینطوری برداشت کنی که مرد لخت باشه زن باید چشاشو ببنده....... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ داستان بحارالانوار که وضعش مشخصه چی هست وچیه بحثهای فلسفی ومذهبی رو تو تالار خودش ایجاد کنید من این تاپیک رو میزارم به حساب بررسی اثار وپیامدهای رعایت وعدم رعایت حجاب ومشکلات بانوان با این مسئله موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امّ سلمه نقل می کند: در محضر پیامبر صلی الله علیه و آله بودم . یکی از همسرانش به نام میمونه نیز آنجا بود. در این هنگام ، ابن امّ مکتوم که نابینا بود به حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد. پیامبر صلی الله علیه و آله به من و میمونه فرمود:- حجاب خود را در برابر ابن مکتوم رعایت کنید!پرسیدم :- ای رسول خدا! آیا او نابینا نیست ؟ بنابراین حجاب ما چه معنی دارد؟پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:- آیا شما نابینا هستید؟ آیا شما او را نمی بینید؟زنان نیز باید چشمانشان را از نامحرم ببندند. کتاب دانستنهایی از بحار الانوار جلد 1 من که سر در نیاوردم چی به چیه !!! میگم شاید کور نبوده ابن ام مکتوم ، داشته فیلم بازی میکرده !!! :4chsmu1: چی بگم واللاه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ میگم تو کوچه یه پسری رد شد ما صدای پاشو شنیدیم ایا واجب است که در حمام چادر شر کنیم؟ درست که اون مارو نمی بینه اما ما که صدای پاشو شنیدیم و نکته ی جالب تر میگه چادر سر کنید شما نباید به نامحرم نگاه کنید:jawdrop:ربط این 2 تا به هم چیه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ میگم تو کوچه یه پسری رد شد ما صدای پاشو شنیدیم ایا واجب است که در حمام چادر شر کنیم؟درست که اون مارو نمی بینه اما ما که صدای پاشو شنیدیم و نکته ی جالب تر میگه چادر سر کنید شما نباید به نامحرم نگاه کنید:jawdrop:ربط این 2 تا به هم چیه احوط این است که حمام درجایی ساخته شود که صدای پای هیچ نامحرمی شنیده نشود 1 لینک به دیدگاه
R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟ خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ عجب افتضاحیه این دین:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. حرفت کاملا درست عزیزم:wubpink: ولی جو جامعه فعلی ما ایا نگاهی غیر این به زن داره؟ 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. مرسي دوست عزيز ما هم ميگيم ولي کو گوش شنوا... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي دوست عزيز ما هم ميگيم ولي کو گوش شنوا... :viannen_38: خوب شاید بچه ها نمیدونن............چون من خودم به یه حدیثی خیلی اعتراض داشتم...........و به استاد معارفمون هم گفتم............رفت کتاب اورد و نشون داد ................میگفت یه عده ای هستند که بهشون میگن علمای علم کلام.............و تو ای رشته درس خوندن.................کار اصلی شون اینه که حدیثای جعلی رو از غیر جعلی تشخیص بدن.....این کتاب برای استفاده اونهاست......... حالا دیگه من بیشتر از این نمیدونم.................ولی به نظرم باید عادلانه بحث کینم..... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شاید بچه ها نمیدونن............چون من خودم به یه حدیثی خیلی اعتراض داشتم...........و به استاد معارفمون هم گفتم............رفت کتاب اورد و نشون داد ................میگفت یه عده ای هستند که بهشون میگن علمای علم کلام.............و تو ای رشته درس خوندن.................کار اصلی شون اینه که حدیثای جعلی رو از غیر جعلی تشخیص بدن.....این کتاب برای استفاده اونهاست......... حالا دیگه من بیشتر از این نمیدونم.................ولی به نظرم باید عادلانه بحث کینم..... عجب استادی آدرسشو بده ازش فیض ببریم تا فیضیرو نبستن 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا معلوم که این حدیث راسته؟؟؟خود علامه مجلسی اول کتاب 108 جلدی بحار الانوار توضیح داده که قصدش از این کتاب جمع کردن و نوشتن کل احادیثی هست که نقل میشه و گفته که کسانی که مسخوا از این کتاب نقل کنن راحع به منابعش تحقیق کنن ایشون فقط یه فهرست کامل از احادیث که موجود بوده درست کرده پس اینکه یه حدیث پردا کنیم از اون کتاب بیاریم درست نیست اینکه خوبه خیلی حدیثای دیگه هست که اعتبار نداره و توی اون کتاب هست............. ....اگه دین اسلامو رو میگی قویترین کتب در جهان شیعه همین کتاب هست.... برو از هرکسی که در این موارد اطلاع کافی داره پرس:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده