Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ پروفسور مهرشاد هستم،استاد فلسفه و معارف اسلامی.15 سالمه ،18 سال توی تیم ملی توپ میزنم،اولش از یه سیگار شروع شد ولی بعدش مهمونامون رفتن و من الان اومدم خدمتتون ولی من حسم میگه یومیی 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من حسم میگه یومیی یومی غلط بکنه مهرشاد باشه،یه جندتا از پستهامو بخون تا ببینی که مال این حرفا نیست من مهرشاد(ض) پیامبر کفار عالم هستم.... 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ یومی غلط بکنه مهرشاد باشه،یه جندتا از پستهامو بخون تا ببینی که مال این حرفا نیستمن مهرشاد(ض) پیامبر کفار عالم هستم.... مهرشاد هیچ وقت ازین شکلکا نمیزاشت فقط از سه تا شکلک خیلی استفاده میکرد قلب-گل-لبخند بعدشم الان میرم پستتاتو میخونم بد نظر میدم 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مهرشاد هیچ وقت ازین شکلکا نمیزاشت فقط از سه تا شکلک خیلی استفاده میکردقلب-گل-لبخند بعدشم الان میرم پستتاتو میخونم بد نظر میدم من اصلا اینجا نبودم غیر از دو سه بار،من متوسط روزی 100 امتیاز میگیرم هرجا باشم!!! شکلک خود پشکل پنداری!!! 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مهرشاد ی سر به قهوه خونه من میزنی.؟ اسپیکرتم بلند کنننننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من اصلا اینجا نبودم غیر از دو سه بار،من متوسط روزی 100 امتیاز میگیرم هرجا باشم!!!شکلک خود پشکل پنداری!!! بعضی پستات مثل پستای خودت نیس ولی باوشه سعی میکنم باورکنم خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی پستات مثل پستای خودت نیسولی باوشه سعی میکنم باورکنم خوش اومدی آخه سبک من بداهه سرایی توام با هضیان گویی هست،یه جورایی خودمم نمیدونم چی چی میخوام بنویسم. شهرت جهانیم هم از همینه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ آخه سبک من بداهه سرایی توام با هضیان گویی هست،یه جورایی خودمم نمیدونم چی چی میخوام بنویسم.شهرت جهانیم هم از همینه بعلـــــــــــــــــــــــه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بازم ---------------> :aghosh: لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ پروفسور مهرشاد هستم،استاد فلسفه و معارف اسلامی.15 سالمه ،18 سال توی تیم ملی توپ میزنم،اولش از یه سیگار شروع شد ولی بعدش مهمونامون رفتن و من الان اومدم خدمتتون سلام چطولي؟!:1238: منم 12سالمه ولي از سال 15ام توي برنامه ي سو يو تينك يو كن دنس ميرخصم:1238: 3 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیز خوووبی؟ مشتاق نوشتارو تاپیکای اسلامیتون!!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ پروفسور مهرشاد هستم،استاد فلسفه و معارف اسلامی.15 سالمه ،18 سال توی تیم ملی توپ میزنم،اولش از یه سیگار شروع شد ولی بعدش مهمونامون رفتن و من الان اومدم خدمتتون تا خون در رگ ماست.مهرشاد رهبر ماست 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مهرشاد جان از دیدنت خیلی مشعوف شدیم گل پسر این پونصد وچندمین تاپیک سلامیه که میدی وامیدوارم برخلاف دفعات قبل بتونی ببیشتر بمونی تا ماهم بیشتر از تو یادبگیریم دادای خسیس تاپیک قفل میشه موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده