shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مگه شما هر کدوم یه جا میخواین ؟ دوتا دوتا روی صندلی حساب کنین نگین چاق هستین دیگه بد میشه ها نه دکتر نگرفتی منو شقی چی گفتیم قرار نیست شما دو تا رو ببریم من و شقی به همراه دونفر که خودمون میدونیم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نه دکتر نگرفتی منو شقی چی گفتیم قرار نیست شما دو تا رو ببریممن و شقی به همراه دونفر که خودمون میدونیم :ws17: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نه دکتر نگرفتی منو شقی چی گفتیم قرار نیست شما دو تا رو ببریممن و شقی به همراه دونفر که خودمون میدونیم مخصوصا ادرسشو ندادم که نتونید بدون من برید.... فقط من اونجارو بلدم.... منم که بی دکی نمیام.... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مخصوصا ادرسشو ندادم که نتونید بدون من برید....فقط من اونجارو بلدم.... منم که بی دکی نمیام.... من و شقیو نشناختی واسه ما کاری نشد نداره 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من و شقیو نشناختی واسه ما کاری نشد نداره عمرنات..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده