eris 67 ارسال شده در 18 آبان، 2010 البته در ایران به خاطر نقش مراقبت نیست که خانومها باکره میمونند. این نقش داداش کوچیکه است که از جانب پدر خانواده تعریف میشه. بابای بچه ها پسر کوچیکه رو میبره تو پستوی خونه دوبار گوششو میپیچونه بهش میگه پدر سوخته ببین چی میگم هر جا خواهرت رفت باهاش میری. چشم ازش بر نمیداری. هر حرکت اضافی کرد میای گزارش میدی. پدرتو در میارم اگه سوتی بدی. ولی اگه کارتو درست انجام بدی لپتاپی که خوشت اومده رو برات میخرم. اینه که دختره بیشتر باکره میمونه!!!!!! 3
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آبان، 2010 اگه منظورش از نوع نامشروع باشه که هیچ ربطی به فرزند چندم بودن نداره :icon_razz: آدم چه فرزند اول باشه چه دهم، اگه خودش بخواد می تونه خوب باشه :w155: 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 البته در ایران به خاطر نقش مراقبت نیست که خانومها باکره میمونند. این نقش داداش کوچیکه است که از جانب پدر خانواده تعریف میشه. بابای بچه ها پسر کوچیکه رو میبره تو پستوی خونه دوبار گوششو میپیچونه بهش میگه پدر سوخته ببین چی میگم هر جا خواهرت رفت باهاش میری. چشم ازش بر نمیداری. هر حرکت اضافی کرد میای گزارش میدی. پدرتو در میارم اگه سوتی بدی. ولی اگه کارتو درست انجام بدی لپتاپی که خوشت اومده رو برات میخرم. اینه که دختره بیشتر باکره میمونه!!!!!! دههههههههههههههه
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 پیشتهسارا ببخش من دیگه اسپم نمیکنم نه سمنی همه تون آزادید مجوزشو همین الان خود وزرات کشور بهم داد:ws2: سلام بر عشق رو بگینو و شروع کنین تا ببینم اخرش به کجا میرسه 2
سمندون 19437 ارسال شده در 18 آبان، 2010 نه سمنی همه تون آزادید مجوزشو همین الان خود وزرات کشور بهم داد:ws2: سلام بر عشق رو بگینو و شروع کنین تا ببینم اخرش به کجا میرسه :ws3:یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 :ws3:یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو :girl_blush2:
.FatiMa 36559 ارسال شده در 18 آبان، 2010 یعنی 11 سالگی از دست میدن؟ خیلی دیر نیست اونوخ! چرا 11؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 18 آبان، 2010 خب 9 به اضافه 2 =11 وا؟؟ مگه عهد دقیانوسه که 9 سالگی دختر شوهر بدن؟؟:icon_pf (34): 1
mehrshad53 433 ارسال شده در 18 آبان، 2010 وا؟؟ مگه عهد دقیانوسه که 9 سالگی دختر شوهر بدن؟؟:icon_pf (34): اخه من توی گینه بیسائو زندگی میکنم،اینجا اینجوریه.....
ارسال های توصیه شده